Digitale meeting

Digitale meeting

Gekke tijden..
Het nieuwe Corona virus heeft ons land grotendeels platgelegd. Kinderen gaan niet meer naar school, het openbaar vervoer heeft een beperkte dienstregeling en mensen worden zoveel mogelijk geacht thuis te werken. Vitale beroepen zijn belangrijker dan ooit en de mensen zijn zich bewust van hun kwetsbaarheid. Er zijn zorgen om naasten en/of de eigen gezondheid. We leven momenteel in een gekke tijd waarin wij gezamenlijk geschiedenis schrijven. De Minister President presenteerde afgelopen zondag de maatregelen tegen het indammen van dit virus. Waar nodig worden maatregelen aangescherpt of versoepeld, de tijd zal het ons leren. Veel Nederlanders hebben vertrouwen gekregen na de toespraak. Dat is wat we nodig hebben, vertrouwen. Angst is immers een slechte raadgever.

Natuurlijk staat de gezondheid van de mens boven alles. De ingrijpende maatregelen zijn echter voor de economie ook een grote klap. De maatregelen treffen velen van ons persoonlijk. Ondernemers vangen de eerste klappen op in deze tijd. De klappen zijn raak en raken ons recht in het ondernemershart. Ondernemingen in de horeca werden afgelopen zondag geacht hun deuren te sluiten. En zij staan hierin niet alleen, vele leden van ons zien hun omzet halveren of volledig wegvallen. Deze tijd vraagt om een positieve mindset waarin wij flexibel en creatief moeten zijn. Samen staan wij sterk.

Begin van deze week is er in de persconferentie toegezegd dat de ondernemers van Nederland op steun kunnen rekenen. Het aanvragen van werktijd verkorting zal versoepeld worden en de overheid neemt 90% van het salaris over. Bedrijven hoeven aankomende periode van drie maanden geen belasting te betalen, een half jaar uitstel is mogelijk voor leningen en ZZP’ers kunnen aanvulling vragen voor levensonderhoud. Kortom: wij worden gesteund vanuit de overheid. Dit heeft mede als doel een domino effect te voorkomen waarin vele mensen hun banen verliezen.

Digitale meeting
Deze onzekere tijd vraagt veel van de ondernemers in Nederland. Een positieve mindset is hierin belangrijk, zoek elkaar waar mogelijk (digitaal) op om te kunnen sparren en zorgen te kunnen delen. Als HBT willen wij onze leden een digitale meeting bieden via ZOOM. In deze meeting kunnen ondernemers hun ervaringen en zorgen met elkaar delen. Het doel hiervan is om elkaar te steunen en bovenal creatief en pro-actief met elkaar mee te denken. Bij voldoende aanmeldingen ontvang je een bericht met datum, tijd en de simpel te volgen instructies voor ZOOM. Wees welkom! Aanmelden kan via onderstaand formulier!

Alle ondernemers heel veel wijsheid toegewenst in deze tijd.

Hartelijke groet,
Het bestuur van Happy Business Time

Wanneer
Bij voldoende geïnteresseerden gaan we een datum en tijdstip inplannen

Waar
Online via ZOOMAanmelden Digitale meeting

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Aanmeldingen

 1. Peet van Os, Positive Solutions
 2. Matthja Sterk, Matthja Grafisch Ontwerp
 3. Ralph Segers, SamenInvesteren
 4. Bjorn Remmerswaal, BR Media Producties
 5. Thijs Mansier, Startistic Entertainment
 6. Ben Kraan, Ben Kraan Architecten bna
 7. Karel de Vos, Toekomstmakers & Retail Loyalty
 8. Ferry Gieskes, Music and Gig
 9. Andy Schonewille, 2rent4you partyservice
 10. Sebastiaan Slappendel, Lekx Kok & Geerlofs accountants
 11. Tim van der Neut, Fortiflex B.V.